Telemark Park & Hageanlegg A/S er landskapsentreprenører som har i hovedoppgave å opparbeide park-, hage- og landskapsarbeider. Våre kundegrupper består av det offentlige, næringslivskunder, borettslag og privat personer.

Bedriften holder til med kontor og lager på Århusveien i Skien. Bedriften har egen maskinpark for de fleste oppgaver. Gravemaskiner, hjullastere, lastebiler, servicebiler og spesialutstyr for steinarbeider. Geografiske arbeidsområder er Telemark og Vestfold.

25 dyktige medarbeidere

Bedriften har 25 dyktige medarbeidere med fagkompetanse som anleggsgartnermester, anleggsgartnere, maskinførere, greenkeepere, tømrere, steinsettere og skogtekniker. Vi er godkjent som lærlingbedrift.

30 års erfaring

Telemark Park & Hageanlegg A/S er Mester-bedrift i sitt fag. Dette gir deg som kunde en garanti for kvalitetsarbeid og at vi er en seriøs virksomhet. Med 30 års erfaring og dyktige medarbeidere, sikrer vi oppdragsgiver et høyt kvalitetsnivå.

Vår målsetting

Bedriftens praktiske målsetting er å arbeide for å skape et godt internt arbeidsmiljø og ta hensyn til det ytre miljø så langt det er praktisk mulig, samt levere ethvert oppdrag i kvalitetsmessig god skikk. For å nå dette målet er det innført internkontroll i henhold til forskrifter, samt utarbeidet et kvalitet system i henhold til EN-NS ISO 9002.

Utviklet av Folkebadet